Gunstige rangschikking? Kies voor de beste voorbereiding voor Generieke Competenties!

Studenten onderschatten Generieke Competenties vaak en laten het tot het laatste moment liggen, om dan te beseffen dat Generieke Competenties bepalend is voor gunstige rangschikking. 

Natuurlijk is het belangrijk om geslaagd te zijn voor KIW, maar met een goede score op GC kan je je plekje in de opleiding arts, tandarts of dierenarts verzekeren

Up2Study biedt dé ultieme voorbereiding sessies voor GC, gegeven door artsen en onze communicatie-expert met jarenlange ervaring! Onderbouwd en gesteund door zij die weten waarover ze spreken.

 Lees snel verder op deze pagina voor meer informatie.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, wees snel!

Hoe zit dat met die sessies?

Infogesprek

We starten met een vrijblijvend en gratis infogesprek. Daarin geven we je graag meer informatie over de sessies en onze manier van werken.

Sessie 1

Tijdens sessie 1 spenderen we in kleine groepjes veel tijd aan de theorie van CLEAR, maak je heel erg veel oefeningen en ook al een eerste tekst van VAARDIG. Onze artsen en communicatie-expert lichten alles toe met relevante voorbeelden.

Huiswerk

Je krijgt van ons een uitgebreide huiswerk bundel mee met ongelofelijk veel oefeningen om nog te maken ter voorbereiding van het toelatingsexamen.

Sessie 2

Tijdens sessie 2 verbeteren we het huiswerk, duiken we nog dieper in het onderdeel VAARDIG en maken we samen nog veel oefeningen.

Proefexamen

Je maakt een proefexamen dat het toelatingsexamen zo goed mogelijk nabootst om je kennis te testen. Nadien krijg je een uitgebreid rapport met je score, op tijd om nog in te grijpen als bepaalde zaken niet goed gelukt zijn.

Continue opvolging

De student wordt geregeld getest om na te gaan of het niveau vordert zoals verwacht. Verloopt het ondanks alles toch niet helemaal optimaal, dan grijpen we tijdig in waar nodig.

Helemaal overtuigd? Wanneer kan je deelnemen?!

We hebben nog enkele plekken vrij in mei en juni. Neem snel contact op voor meer informatie en om je in te schrijven. First come, first served!

Meer informatie? Contacteer ons!

"Up2Study heeft jarenlange ervaring met Generieke Competenties en ontwikkelde een eigen cursus met uitgebreide theorie en meer dan 100 oefeningen!

Het toelatingsexamen bestaat uit twee onderdelen:​

Kennis en inzicht in de wetenschappen (KIW)
Hierin wordt gepeild naar de kennis en het inzicht in de wetenschappen, voornamelijk biologie, fysica, chemie en wiskunde.

Generieke competenties (GC)
Hierin wordt gepeild naar algemene competenties die voor een toekomstige arts of tandarts belangrijk zijn, zoals je communicatievaardigheden en je lees- en interpretatievaardigheden.

Cursussen

Up2Study werkt samen met een pool van wetenschappers en artsen. Onze cursussen worden geschreven met behulp van hun jarenlange ervaring en worden bijgewerkt op basis van actuele wijzigingen. De cursussen zijn dus altijd aangepast aan de huidige verwachtingen voor het slagen voor het toelatingsexamen.

 

11
+ 0
Studenten geholpen bij het toelatingsexamen
Untitled design-3
0 %
Geslaagde toelatingsexamens
10
0 %
Tevreden studenten en ouders
9
0 %
Aanbevolen door artsen en psychologen

Neem nu contact met ons op voor de perfecte begeleiding naar je toelatingsexamen