Up2Study: dé weg naar een succesvol toelatingsexamen arts, tandarts & dierenarts

Elk jaar wordt het toelatingsexamen voor arts/tandarts moeilijker. Daarnaast daalt het niveau van het onderwijs ook jaarlijks en is de achterstand nog groter geworden door COVID-19. De juiste en authentieke begeleiding die wij bieden, is dan ook essentieel om de kansen op slagen te maximaliseren.

"Axelle en Michelle hebben een ruime ervaring in het begeleiden van studenten en coördineren jouw resultaatgerichte begeleiding zodat je je droom kunt waarmaken."

"Bij Up2Study gaan we verder dan de klassieke bijlesbureaus, we gaan voor een 360° aanpak met aandacht voor alle aspecten van de begeleiding."

Het toelatingsexamen bestaat uit twee onderdelen:​

Kennis en inzicht in de wetenschappen (KIW)
Hierin wordt gepeild naar de kennis en het inzicht in de wetenschappen, voornamelijk biologie, fysica, chemie en wiskunde.

Generieke competenties (GC)
Hierin wordt gepeild naar algemene competenties die voor een toekomstige arts of tandarts belangrijk zijn, zoals je communicatievaardigheden en je lees- en interpretatievaardigheden.

Via ons nauwkeurig uitgestippelde traject krijgt je de gepaste begeleiding om te slagen voor het toelatingsexamen. We stellen samen met jou een planning op die perfect binnen jouw agenda past.

Lesgevers

Onze lesgevers zijn topspecialisten in hun vak en zijn allemaal master- of doctoraatsstudenten. Bovendien kregen alle lesgevers een interne opleiding om over de juiste pedagogische skills te beschikken.

We verwelkomen nieuwe lesgevers die zichzelf willen ontwikkelen en die we daarbij een handje kunnen helpen.

De keuze voor een TAT-traject heeft een grote impact, daarom is een persoonlijke klik van aanzienlijk belang.

Zorg er dus voor dat je goed geïnformeerd bent voor je deze keuze maakt. Vraag vrijblijvend je infogesprek aan en kom erachter of jij een klik hebt met Up2Study!

Cursussen

Up2Study werkt samen met een pool van wetenschappers en artsen. Onze cursussen worden geschreven met behulp van hun jarenlange ervaring en worden bijgewerkt op basis van actuele wijzigingen. De cursussen zijn dus altijd aangepast aan de huidige verwachtingen voor het slagen voor het toelatingsexamen.

De cursussen voor kennis en inzicht in de wetenschappen worden gecoördineerd en opgesteld door Axelle.
De cursus voor generieke competenties wordt gecoördineerd en opgesteld door Michelle.

11
+ 0
Studenten geholpen bij het toelatingsexamen
Untitled design-3
0 %
Geslaagde toelatingsexamens
10
0 %
Tevreden studenten en ouders
9
0 %
Aanbevolen door artsen en psychologen

Neem nu contact met ons op voor de perfecte begeleiding naar je toelatingsexamen